Als advocaat, notaris of bewindvoerder kunt u in de praktijk tegen complexe erfrechtsituaties aanlopen.
 
Heeft u als advocaat een vereffenaar nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij worden veelvuldig benoemd en zijn bekend met de procedures bij de rechtbank.
 
Ook als notaris kan het lastig zijn om complexe erfrechtsituaties te beoordelen als dit niet uw dagelijkse praktijk betreft. Wij helpen u dan graag. Door onze jarenlange ervaring in het notariaat weten wij precies wat er speelt en wij kunnen u snel en deskundig advies geven. 
 
Als bewindvoerder krijgt u wellicht te maken met een overleden cliënt en kunt u zo snel geen erfgenamen vinden. Wie geeft dan de opdracht tot de uitvaart? Wij ontzorgen u graag en nemen het dossier van u over bij een onbeheerde nalatenschap. De opdracht voor de uitvaart wordt door ons getekend en wij zorgen dat we de erfgenamen vinden in samenwerking met een notaris. U hoeft dan alleen nog eindrekening en verantwoording af te leggen. Verder kunnen wij u helpen als uw cliënt (wettelijk) erfgenaam is.

Uw specialistische partner in erfrecht

voor de professional

Email
Naam

In ons netwerk helpen wij partners bij erfrechtzaken. Meld u aan als partner van ErfrechtMeesters. Wij plannen vervolgens een kennismakingsgesprek in en zorgen voor korte lijnen als u tegen erfrechtkwesties aanloopt. 

Vul onderstaande gegevens in. Dan nemen wij contact met je op. 

Bedankt voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 

Word partner van ErfrechtMeesters

Ervaringen van klanten

"Op zo'n moment is het een verademing om op Bjoke te kunnen vertrouwen. Zeer deskundig, denkt creatief mee over specifieke wensen en kan ingewikkelde materie duidelijk uitleggen."

- WILMA & PETER

"

"

Ervaringen van klanten

"Een persoonlijke benadering. Goede en heldere communicatie. Altijd snelle reacties. Kennis van zaken. Goed advies. En heel betrokken bij de gang van zaken. We hebben de zaak dan ook met succes kunnen afronden. Bjoke nogmaals dank!"


"

"

- ANONIEM

Ervaringen van klanten

"In deze, voor een leek toch altijd lastige, materie ben ik gedegen, met kennis van zaken, maar ook betrokken en persoonlijk behandeld en naar mijn grote tevredenheid geadviseerd met een prima eindresultaat. Bedankt!"


"

"

- BERRY DE LEIJSTER

Ervaringen van klanten

"Wij zijn blij dat met vragen van cliënten die zijn overleden gebruik mogen maken van de ErfrechtMeesters. Het is een ingewikkelde materie en wij zijn blij dat jullie deze zaken vakkundig kunnen afhandelen. De presentatie die wij hebben gekregenover de afhandeling van een nalatenschap was duidelijk en zinvol. Wij hopen dat wij nog lang kunnen samenwerken."


"

"

- HUUB HOGEVEEN
HUUBHOOGVEEN.NL // BEWIND BEHEER BUDGET

Ervaringen van klanten

"Een aantal keren heb ik samen mogen werken met Bjoke van ErfrechtMeesters. De ouder van een cliënt was overleden. Bjoke regelt het geheel. Dit is een vak apart en zij weet te "ontzorgen". Warm aanbevolen dus! "


"

"

- JAN SCHALKEN
RUBICON BEWINDVOERING

Westvest 149
2611AZ Delft

015-20 30 005

info@erfrechtmeesters.nl

Postbus 1041
2600BA Delft