"Wij zetten ons in voor uw gemoedsrust in moeilijke tijden."

Bij ErfrechtMeesters werken we samen om u de best mogelijke ondersteuning te bieden

We zijn trots op ons team en de persoonlijke aanpak die we hanteren. Hier leert u ons beter kennen en ziet u wie de mensen zijn die klaarstaan om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.

Bjoke Knoop-Bergsma

ErfrechtMeester – eigenaar

Het afwikkelen van (complexe) nalatenschappen en het adviseren op het gebied van erfrecht is al jarenlang mijn dagelijkse praktijk. Als kandidaat-notaris heb ik veel ervaring in het familie- en erfrecht in het notariaat opgedaan. Met diverse vakinhoudelijke cursussen en opleidingen heb ik mijn kennis van het erfrecht en estate planning in de afgelopen jaren verder verdiept.

De rechtbank benadert mij regelmatig met het verzoek om als vereffenaar op te treden. Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch waardoor langlopende en complexe kwesties tot een goed einde worden gebracht. Het geeft mij veel voldoening als erfgenamen weer ruimte krijgen om verder te gaan na afronding van een langlopend geschil. Verder sta ik klaar voor cliënten die mij graag tot (levens)executeur willen benoemen. Een dankbare taak die is gebaseerd op vertrouwen. Cliënten kunnen op mij rekenen: ik luister oprecht naar hun wensen en zoek altijd naar de best mogelijke oplossing.

Ik ben als (levens)executeur en vereffenaar en gecertificeerd lid (SCE) aangesloten bij de NOVEX. Verder ben ik als estate planner aangesloten bij het Register Estate Planners en doorgrond ik ook de fiscale aspecten bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Marianne Zandbergen

ErfrechtMeester 

In het erfrecht heb ik mijn passie gevonden. Ik vind het fijn om mensen te helpen bij het oplossen van juridische problemen. Bij de afwikkeling van (complexe) nalatenschappen kan ik gebruikmaken van mijn jarenlange ervaring in de rechtshulpverlening en het notariaat. 

Zowel de wereld van de advocatuur als het notariaat ken ik van binnenuit. Mede door deze brede ervaring en mijn kennis van het ondernemingsrecht is de rol van vereffenaar mij op het lijf geschreven. Als ErfrechtMeester word ik regelmatig benoemd tot (wettelijk) vereffenaar of aangewezen als (plaatsvervangend) executeur in nalatenschappen. Naast ErfrechtMeester ben ik redacteur van JOR, een jurisprudentietijdschrift op het gebied van Onderneming & Recht.

Fleur Maas-Hofstede

Juridisch medewerker

Na het behalen van haar Bachelor rechten heeft Fleur als secretaresse in de advocatuur gewerkt. Zij is inmiddels alweer vele jaren de rechterhand van onze ErfrechtMeesters. Fleur is altijd opgewekt en werkt nauwkeurig. Zij biedt waar nodig een luisterend oor en zorgt ervoor dat elk dossier op orde is.

Dave Salomons

Operationeel medewerker

Voor allerhande operationele zaken rekenen wij als ErfrechtMeesters op Dave. Hij is een onmisbare en betrouwbare schakel bij onder andere de ontruiming, oplevering of verkoop van woningen en de verdeling van inboedelgoederen. Dave staat met raad en daad klaar om de erfgenamen in een lastige en veeleisende tijd op deskundige wijze te ontzorgen.

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Westvest 149
2611AZ Delft

015-20 30 005

info@erfrechtmeesters.nl

Postbus 1041
2600BA Delft