In moeilijke tijden
maken wij complexe zaken makkelijker

Zoals het regelen van bankzaken tot het verkopen van de woning. Zijn er schulden? Welke instanties moet u benaderen? Maar ook belastingzaken vragen om een juiste aanpak.

Het afwikkelen van een nalatenschap is een complex proces. Wij hebben ruime ervaring en nemen u alle zorg uit handen. Voor vragen en de gehele afwikkeling van een nalatenschap kunt u bij ons terecht. Wij kunnen als executeur, vereffenaar of gevolmachtigde namens de erfgenamen optreden.

Na overlijden komt er veel op u af

erfenisbegeleiding

Het afwikkelen van een nalatenschap als gevolmachtigde

Het afwikkelen van een nalatenschap als executeur

Het vereffenen van een nalatenschap

Vraagstukken omtrent een erfenis

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Wij helpen u met...

Bij de afwikkeling van nalatenschappen kan een NOVEX-lid betrokken worden als executeur, maar ook ingeschakeld worden als vereffenaar. Zij hebben een speciale leergang gevolgd. Gecertificeerde NOVEX executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap af te wikkelen. Of om als ‘sparringpartner’ te werken met een benoemde executeur. 

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; bekwaamd in de juridische, fiscale en financiële aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging.

Ervaringen van klanten

"Op zo'n moment is het een verademing om op Bjoke te kunnen vertrouwen. Zeer deskundig, denkt creatief mee over specifieke wensen en kan ingewikkelde materie duidelijk uitleggen."

- WILMA & PETER

"

"

Ervaringen van klanten

"Een persoonlijke benadering. Goede en heldere communicatie. Altijd snelle reacties. Kennis van zaken. Goed advies. En heel betrokken bij de gang van zaken. We hebben de zaak dan ook met succes kunnen afronden. Bjoke nogmaals dank!"


"

"

- ANONIEM

Ervaringen van klanten

"In deze, voor een leek toch altijd lastige, materie ben ik gedegen, met kennis van zaken, maar ook betrokken en persoonlijk behandeld en naar mijn grote tevredenheid geadviseerd met een prima eindresultaat. Bedankt!"


"

"

- BERRY DE LEIJSTER

Ervaringen van klanten

"Wij zijn blij dat met vragen van cliënten die zijn overleden gebruik mogen maken van de ErfrechtMeesters. Het is een ingewikkelde materie en wij zijn blij dat jullie deze zaken vakkundig kunnen afhandelen. De presentatie die wij hebben gekregenover de afhandeling van een nalatenschap was duidelijk en zinvol. Wij hopen dat wij nog lang kunnen samenwerken."


"

"

- HUUB HOGEVEEN
HUUBHOOGVEEN.NL // BEWIND BEHEER BUDGET

Ervaringen van klanten

"Een aantal keren heb ik samen mogen werken met Bjoke van ErfrechtMeesters. De ouder van een cliënt was overleden. Bjoke regelt het geheel. Dit is een vak apart en zij weet te "ontzorgen". Warm aanbevolen dus! "


"

"

- JAN SCHALKEN
RUBICON BEWINDVOERING

Westvest 149
2611AZ Delft

015-20 30 005

info@erfrechtmeesters.nl

Postbus 1041
2600BA Delft